Välj begravningsbyrå

Innehåll

Här kan du välja vilken typ av begravnings du söker.

Prisvärd begravningDirektkrimering
Standard begravningTraditionell begravning
Låna till begravningOm du saknar medel

 

Välj begravningsbyrå med Minnesord.

Tydliga kostnader och enklare begravning.

Minnesord hjälper dig att bestämma vilken begravningsbyrå ni ska välja. Genom att fokusera på ditt behov och din budget hittar vi rätt begravningsentreprenör åt dig. Vi visar tydligt upp vilka alternativ som passar dig bäst, det totala priset samt vad andra användare tyckte om att anlita begravningsbyrån.

Vi hjälper dig att välja begravningsbyrå i vilken stad du vill. Vi listar de tillgängliga begravningsbyråerna så att du snabbt och enkelt får en överblick över de aktörer som är verksamma i ditt område.

Jämför begravningsbyrå

Priserna från begravningsbyråerna är ofta presenterade som generella men det finns alltid möjlighet att få ett individuellt prisförslag. T.ex kostar en begravning allt från 3000 kr, vilket sällan framgår när du besöker begravningsbyråer. Minnesord hjälper dig att göra en uppskattning av vilken prisbild som är möjlig utifrån ditt behov. Du får en uppskattning av den totala kostnaden för begravningen men även juridisk hjälp om det behövs.

Vi hjälper dig att räkna ut:

  1. Totala kostnaden
  2. Begravningskostnad
  3. Juridisk kostnad

Lär dig om hur begravningar går till

Tänk på att vilken som är den bästa begravningsbyrån är högst individuellt.

Även om du bara behöver en enkel begravning så är det generellt sätt en borgerlig begravning som blir mest kostnadseffektivt. Givetvis är det beroende på var i landet du befinner dig samt om du behöver komplettera med juridisk hjälp. Vi tror att folk överlag inte riktigt förstår att en begravning kan vara väldigt billig och att begravningsbyråerna är aggressiva i marknadsföringen med deras dyrare alternativ.

Vi jämför i första hand begravningsbyråer som erbjuder ett standardutbud av tjänster. Normalt sätt ska de som minst erbjuda borgerlig begravning. Vi har medvetet valt att vara något försiktigare med att rekommendera begravningsbyråer som inte är auktoriserade. Därför kan vissa begravningsbyråer saknas i vårt sök. Samtidigt är vi väl medvetna om att det vissa använder sig av icke-auktoriserade begravningsbyråer.

Tänk på att när du väljer en begravningsbyrå är det viktigt att du utgår ifrån dina förutsättningar och din budget. Begravningsentreprenörerna tjänar pengar på dig och genom att sälja sina tjänster. Det är inte nödvändigt att välja en lyxigare begravning än vad ni har råd att betala. Ofta finns det en avsatt summa från försäkringen när någon avlider för att täcka kostnader av begravning.

Lär dig mer om hur du kan planera begravning, förstå vad som är viktigt att tänka på och slutligen vilken begravningsbyrå ni bör välja. Ta er tid och jämför olika aktörer, det kan betyda en besparing på tusenlappar. Om ni inte har tillräckligt med medel så rekommenderar vi att ni använder Bank Norweigan kreditkort för att undvika onödig stress.

Beroende på var i Sverige ni befinner er så finns det ett varierande utbud av begravningsbyråer. Vi har försökt att kontakta alla för att erhålla så mycket information som möjligt. Här kan ni hitta begravningsbyråer i Stockholm och se vilket utbud som finns i din närhet. Det finns även begravningsbyrå i Göteborg och såklart de andra städerna också. Använd gärna vår sökfunktion för att hitta rätt!